Bemutatkozás

Üdvözlöm, Kardos Attila vagyok!

1999-ben a Tűzoltóság Speciális Mentési Parancsnokság Búvárszolgálatának tagja lettem.Kardos Attila

A búvár vállalkozást a létező piaci űr igényeire reagálva indítottam el a Webdesign üzletággal együtt. Az akkori fő profil a kisebb tárgykeresések és süllőtartás építés volt kiegészülve a weboldalkészítéssel.

2000-2003-ig csak dolgoztunk, mint az őrültek. Se szabadnap, se ünnep, se pihenés.

2003-tól a növekvő jó hírnévnek köszönhetően számos nagyobb cég keresett meg különböző feladatokkal, amit kiválóan elvégeztünk.

2005-ben annyi online megrendelésünk volt, ami alkalmas volt arra, hogy befektetéseket végezzünk. Különböző érdekeltségeink lettek a legkülönfélébb területeken.

2006-ban egyik partnerünk hajója súlyos balesetet szenvedett a Dunán, aminek következtében több ezer tonna rakomány süllyedt el a vízben a szállító bárkával együtt. A kárérték milliárdos nagyságrendű. Vállalkozásunk a kárfelmérést követően elkezdte szervezni a munkát és megkeresni rendszeres partnerein keresztül a legjobb búvárokat, és társcégeket, (Pelikán András, Szentgróti Pál, Papp Zoltán, Stadler János, ifj Stadler János, Kosztyú Tamás, Juhász József, Andrasek János, Szabó Sándor, stb.) akiknek szakértelmére szükség volt. A munka megkezdése után a teljes rakományt (minimális veszteséggel) sértetlenül felszínre emeltük, majd a javítási munkák befejeztével a bárka is kiemelésre került.

2007-től főleg a weboldalkészítés és kreatív megrendelések adják a fő bevételt. Januárban már gyönyörű irodában folytattuk a munkát több alkalmazottal, stabil anyagi háttérrel a Margit híd pesti hídfőjénél. Februártól a tőkeerős euCSOPORT tagjai lettünk, aminek következtében már megnyíltak a lehetőségek külföldi terjeszkedés irányába is.

2007 év végén új nagyteljesítményű szervergépeket vásároltunk. Két sikeresen működő vállalkozást bekebeleztünk az e-business területén.

2008. Hatalmas bizakodás jellemezte az évet. Felvásároltunk egy asztalos céget, amit átalakítva virágzó vállalkozássá fejlesztettünk. Rengeteg új megrendeléssel gyarapodtunk és ennek megfelelően növelnünk kellett dolgozóink és partnereink létszámát. Sajnos sok nehézséggel találtuk szembe magunkat a növekedés kapcsán, ami az év végi világgazdasági válsággal párosulva egyre növekvő kintlévőség állománnyal párosult. A kellemetlenségekkel együtt nagyon sikeres évet zártunk.

2009. Az év kezdetét a stabilitásnak szenteltük. A drasztikus kiadáscsökkentéssel sikerült elkerülnünk a nehézségeket a gazdaságilag mindenki számára nehéz évben.

2010. Próbáljuk nem elbízni magunkat az év eleji kitűnő eredmények láttán. Bár a kiadások kordában tartására még mindig szükség van, azonban a vállalkozás anyagilag stabil megbízható partner maradt.

2011. :) Néha egy mosoly többet mond.... Megdupláztuk a 2010-es évi forgalmunkat.

2012. Sikerült megduplázni a 2011-es forgalmat. A cégcsoport kinőtte a székhelyét, hamarosan költözünk.

2013. EU-SALESMAN Kft. néven új székhelyünkön vagyunk megtalálhatóak a 1137 Budapest, Katona József u. 15 szám alatt. Az új iroda kb. 3000 négyzetméteren, 3 szinten biztosít helyet a cégcsoport közel 100 munkatársának.

2014. Dolgozunk...

2017. Az apropó, amiért most ide írok, hogy megtaláltam a legelső "búvár igazolványomat", ami egy MHSZ-es búvár sportorvosi könyv 1987-ből. 30 év telt el azóta, hogy gyermek búvárúszóként belecsöppentem ebbe a világba... Kardos Attila, tulajdonos

2018. Egész évben ki sem látszottunk a munkából.

2019. Már nem csak a mélyben dolgozunk. Új tevékenységünk lett, a drónvideó és légifotó készítés. Fotózásra és videózásra alkalmas drónokon kívül ipari felmérésekre alkalmas eszközökökkel képesek vagyunk üzem területeket, kéményeket a felmérni, vizsgálni.

2020. A Koronavírus rendesen odatette magát, most sokan újraterveznek. Az euCSOPORT-nál is megtörtént a szokásos költségoptimalizálás.

Az euCSOPORT továbbra is rendkívül erős, megbízható partnere lesz minden kedves megrendelőjének!

2022. Új márkát állítottunk a cégcsoport szolgálatába. euJobs HR-Group néven tagolódnak be az egyes cégek a munkaerő köré szerveződött vállalkozásokban, ami a diákmunkától kezdve a felnőtt munkaerő-kölcsönzésen át a nyugdíjasok foglalkoztatásáig minden szegmenst lefed. Az új brand összetétele az euDiákok, az euJobs, az euNyugdíjtöbblet.

 

Ipari Búvár | Szolgáltatások | Referenciák | Magunkról | Kapcsolat  Copyright © 2004-2020 Weboldalkészítés